Kai Mykkänen

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusnatsit

Mutta kun kommunistitkin - Selittelijöitä löytyy aina

Mutta kun, eikö niin. Ei, ei saa sanoa että mutta kun suomalaisetkin tekevät sitä ja tätä. Mutta kun puhutaan natseista, Hitleristä, kansallisosialismista, tuhoamisleireistä, kaasukammioista ja kuudesta miljoonasta juutalaisesta, niin ihan saa kirkkain silmin sanoa ja kirjoittaa, että mutta kun Stalin, Neuvostoliitto ja kolmekymmentä miljoonaa.

Uusnatsit kävivät poliisin kimppuun, poliisi vei liput

Hyvä Helsingin poliisi, otitte natsiliput pois epäisänmaallisilta ihmisiltä. Nuo lapin polttajien fanit eivät kuulu itsenäisyyspäivään. 

 

Tuo kuvottava porukka vittuilee sotiemme veteraaneille ja itsenäisen Suomen kansalaisille.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/42c2db14-2046-4684-80b8-19c51355bcca

Natsien marssi taas 6.12.

Viime vuonna pidettiin suurta ulinaa ja närkästeltiin, kun natsien soihtukulkuetta sanottiin natsien soihtukulkueeksi. No katsopa kuvaa, haittakansallismielinen.

 

Mitä aiot tehdä, kun 6.12. eli itsenäisyyspäivä taas piakkoin koittaa? Menetkö Vastarintaliikkeen natsien kanssa marssimaan, jotta saatte yhdessä aikaiseksi vielä viimevuotista suuremman ’kansallissosialistisen tapahtuman’?

IL: Uusnatsien musiikkifestivaali jälleen Nilsiässä – Poliisi rinnastaa häihin

Iltalehti uutisoi eilen Kuopion Nilsiässä tänään ja huomenna järjestettävästä Euroopan suurimmasta uusnatsien musiikkifestivaalista nimeltään Apocalyptic Rites. Itä-Suomen poliisilaitos ei ole varautunut tapahtumaan mitenkään ja vertaa tapahtumaa hääjuhlaan. Poliisin mukaan festivaali on järjestetty jo useampana peräkkäisenä vuotena.

Iltalehden mukaan tilaisuuteen olisi ilmoittautunut ainakin 300 uusnatsia ympäri Euroopan.

Lue lisää:

Mellakoitsijat jahtasivat ulkomaalaisia Saksassa

Jalkapallohuligaanien ja natsien pikavauhtia koolle kutsuma mielenosoitus johti eilen sunnuntaina mellakoihin Saksan Chemnitzissä. Roskajoukko jahtasi ja pieksi kaupungilla ulkomaalaisen näköisiä ohikulkijoita. Poliisi pääsi hitaasti kärryille mellakan laajuudesta ja oli aluksi riehujiin nähden alakynnessä. Chemnitzissä oli sitä ennen juhlittu kaupunkifestivaaleja ja mielenosoitukseen keskustaan oli jäänyt tuhatkunta henkeä.

Mielenosoitus sujui fasistisella tyyneydellä

Vuosi sitten jihad-terroristi puukotti ihmisiä Turussa. Ja viime viikonloppuna Pohjoismaisen vastarintaliikkeen (PVL) natsit käyttivät sitä keppihevosenaan ja tekivät Akatemiatalon edessä natsitervehdyksiä. Eivät he sillä uhrien muistoa kunnioittaneet, vaan protestoivat sitä, että heidän tiensä tulee päättymään hovioikeudessa juuri kyseisellä talolla. Suomalainen oikeusvaltio toimii niin jihadistien kuin uusnatsienkin kohdalla.

Poliittinen motiivi väkivaltarikokselle tulee aina tuomita raskauttavana

"Syyttäjä vaatii rasistisen motiivin soveltamista Helsingin Asema-aukion pahoinpitelyssä – uhri vastusti liikkeen ideologiaa ja näytti sen” otsikoi SSS.fi 
- Uusnatsi Jesse Torniaisen viimevuotinen taekwondopotkujuttu on nyt nyt sitten hovioikeudessa. 

Mitä siellä Helsingissä tapahtui?

Näin tamperelaisena olen hieman hämmentyneenä seurannut keskustelua itsenäisyyspäivän tapahtumista. Keskustelu pyörii lähinnä erilaisten järjestöjen Helsingissä järjestämissä tilaisuuksissa. On ollut lapsille järjestettyä alpakka-tapahtumaa sekä ylioppilaiden että uusnatsien järjestämiä marsseja. Lisäksi natseja vastustanut mielenosoitus/marssi. Missään en kuitenkaan ole nähnyt mainintaa Helsingin kaupungin järjestämistä juhlallisuuksista.

Yli 30 siniristilippua poltettiin roviolla - alpakanlämpimät Suomi100-terveiset?

Natsistishenkinen väkivaltaisuuteen taipuvainen Lapuanliike kiellettiin vuonna 1932, ja Moskovassa perustettu SKP kiellettiin jo aiemmin sen demokratian ja isänmaamme vastaisen kumoustoiminnan vuoksi. Ääriryhmiä pitäisi ehkä harkita kiellettäväksi nytkin samalla hyvällä periaatteella kuin niitä oli kielletty 1930-luvullakin. Ruotsalaisen Pohjoismainen vastarintaliike -nimisen äärijärjestön toiminta Suomessa kiellettiin äskettäin, vaikkei päätöksellä ole vielä lainvoimaa.

Media nielaisi äärivasemmiston syötin lapsien tapahtumasta.

Median voima nähtiin taas. Taas nähtiin myös median osaamattomuus ja huolimattomuus asioissa. Taas nähtiin myös se asia, että kuinka iso merkitys median kirjoituksilla on ihmisten mielikuviin. Nyt keksittiin muka lastentapahtuma keskelle soihtukulkueen reittiä, vain n.viikkoa ennen marssin alkamispäivää. Ompas jännä sattuma.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä